tisdag 12 juli 2011

Loppisfynd

I söndags begav jag mig till Lyans kreativitetshus här i närheten på loppis, då jag hört att där skulle finnas en mejerilåda i trä. Så jag fanns på plats när de öppnade och lådan blev min för 50 kr. Lock hade den också! Jag är osäker på om den ska hamna på uterummet, som tidningsförvaring, eller om den ska få bo i pysselrummet och fyllas med garn eller något annat trevligt, vi får se!


Jag köpte även två ramar som jag tyckte var alltför charmiga för att få ligga kvar där i sin papplåda.Idag är en sådan där dag då jag egentligen inte har lust att göra ett piss, men egentligen borde göra massor. Vi får väl se vad jag lyckas åstadkomma...

3 kommentarer:

 1. Så mycket fint du hittat. Älskade lådan. Vad blir det av ramarna då?

  SvaraRadera
 2. Vilka söta ramar! De skulle jag också ha fastnat för =) Den där lådan skulle jag snabbt fylla med garn och sen behöva en till ;) Loppis är verkligen hur kul som helst, man vet aldrig vad för roligt man kan hitta.

  SvaraRadera
 3. Laila: jag vet inte riktigt vad det ska bli av ramarna ännu. Ev. hamnar de på väggen i pysselrummet, men förhoppningsvis blir det något roligare pyssel av dem :)

  Alexandra: min garnförvaring (leksaksförvaring från Ikea) är redan full, så jag behöver ju garnförvaring ;)

  SvaraRadera