fredag 21 oktober 2011

Sjuk!

Jahapp, istället för att sitta i ett grupprum på Linköpings universitet och plugga järnet sitter jag nu i soffan, snörvlandes och med ett bankande huvud. Min kropp kollapsade totalt igår inom loppet på 4 timmar och jag blev jättedålig. Då jag inte umgåtts med någon som är förkyld är frågan om det är något supervirus som angripit eller om det är min kropp som helt enkelt ville signalera ett starkt STOPP! för den stressade tillvaro som krävt väldigt mycket energi de senaste veckorna (vilken är förklaringen till den två veckor långa bloggpausen...). I vilket fall som helst så känns det hela väldigt onödigt, då det finns så mycket trevligare saker att göra än att sitta i soffan med huvudvärk och en ömmande kropp! Men men, jag får väl blicka tillbaka till förra helgen då P och jag var på ölprovning i Boxholm.
 I väntan på ölprovning i vårt söta lilla hotellrum på hotell Sommarhagen med utsikt mot hästhagen.
 5 av de 6 öler som vi provade under kvällen.
 Den sista ölen som provades: körbärsöl. Har provat det förut och då var det ingen hit, men när vår ölkännare rekommenderade den som exempelvis fördrink eller som tillbehör till en rejäl kladdkaka så började jag uppskatta den på ett helt annat sätt!
Dags för oss att åka hem efter ett jättemysigt dygn i Boxholm!

1 kommentar:

  1. Jag gillar Timmermans! :D Fast sen gillar jag inte "vanlig" öl, så det kanske förklarar saken ;) Jag måste testa den någon gång till kladdkaka, för det lät inte helt fel!

    SV: Leta på Blomsterlandet efter halmkrans! De har börjat få in sådana saker nu! Annars kanske du har nära till en hobbyaffär som Panduro?

    SvaraRadera