fredag 1 juli 2011

Bilder på bröd

Igår ville inte Blogger fungera för mig, men nu gör jag ett försök igen!

Fredag morgon, himlen är grå och luftfuktigheten hög. Idag jobbar P halvdag, så det blir nog inga större projekt för min del innan han kommer hem. Kanske lite pyssel inför den födelsedagsfest jag ska på imorgon. Bor man långt från stan får man pyssla ihop presenter!

Men, det jag hade tänkt visa här var bilder på de tekakor och grissinis som jag bakade häromveckan:
 Grissinis. Kanske inte världens jämnaste och snyggaste, men goda blev de! Egentligen skulle de smaksättas med färsk rosmarin, men då vårt lilla Coop inte hade denna krydda (!) fick det bli oregano istället. Det funkar det också.
Och jättemumsiga tekakor med havregryn. Om du lyckas trycka i dig två sådana här till frukost så lovar jag att du blir proppmätt!

Båda recepten från Leilas A piece of cake

1 kommentar:

  1. Hembakta grissini är de godaste! =) Tror jag brukar ha timjan på mina, inte helt fel det heller! Jag har alltid haft torkade kryddor på mina, kanske skulle testa med färska och se hur stor skillnad det blir.

    SvaraRadera