onsdag 21 mars 2012

Badrumspiff

Förutom att måla tak har jag dessutom tagit tag i lite småpiff av badrummet uppe. Förra sommaren påbörjade jag virkning av en matta i naturfärger (har tidigare virkat en i blått och en i rosa), men den har blivit liggande nu i flera månader. Så för ett par veckor sedan fick jag ett ryck och virkade klart den. Äntligen säger jag bara! Nu pryder den sin plats i badrummet på övervåningen och jag fick även en ursäkt att ta itu med några andra små röriga hörn.
 Före. Sådär lagom inspirerande med diverse tvätthögar. Jag hade i alla fall fått fingrarna ur och planterat om de två stackars blommorna som syns i bild.
 Och parfymflaskor, smycken och annat småskrot i högar på hyllan.
 Efter. Lite annan färgskala. Den virkade mattan finns nu på plats, "korgkistan" fick komma upp från sin plats på golvet och klädhögen ersattes av ett litet "spa-fat". Även hyllan på väggen blev rensad från lite av varje och ett lyxigt doftljus kom in istället!

 Och en close up på mattan. Den går i vitt, brunt, grönt och blått. Det är rätt så jobbigt att virka med en så grov nål, dammiga trasor och så vidare, men det blir ju bra när det är klart!

Jahapp, vad blir nästa projekt?

1 kommentar:

  1. Så fin mattan blev :) Har virkat mig en till mitt badrum jag med!

    SvaraRadera